Wieden+Kennedy 2

Office/2012

Here, the Studio was commissioned to create an office for a client for the second time. The relationship between continuity and newness was the most important consideration. In creating this open office, the Studio was keen on showing continuity with the “old” space, where collapsing the divide between public and private spaces had been an important trope. From a design perspective, this was a rare opportunity to improve upon an original idea, and introduce “newness” with consciousness: many of the materials that belonged to the original office were seamlessly carried through to the new project, and at the same time, certain spaces, such as the office library, were improved upon. An element of fun was also carried through to the new design, especially evident in the use of artwork.